Wat geeft jouw werk en leven wezenlijk zin?
Hoe zijn je persoonlijke waarden en kwaliteiten verbonden met je dagelijks leven en je werkend bestaan?
En door welke overtuigingen laat jij je (ver)leiden, bij het managen van je baan, team of organisatie?

In een coachtraject van gemiddeld 8 tot 10 sessies leer je jezelf vanuit nieuwe invalshoeken kennen. Daarnaast werk je aan het bereiken van de doelen die wezenlijk belangrijk voor je zijn én leer je de resultaten duurzaam te verankeren.
Liever een paar sparringsessies of een andere vorm van begeleiding? Maatwerk staat voorop.

In een traject werk ik graag met kernwaarden en kernkwaliteiten. Daarnaast gebruiken we opdrachten en methodieken die aansluiten bij jou als mens. Een van de methodes waar ik enthousiast over ben is Voice Dialogue: een bijzondere manier om in gesprek te gaan met de verschillende kanten van jezelf en de drijfveren daarvan te leren kennen.

Als senior coach ligt mijn grootste ervaring bij het coachen van directie en management op gebied van innerlijk leiderschap –met als raakvlak zakelijk leiderschap. Daarnaast coach ik mensen met stressklachten. Mijn brede achtergrond op gebied van life & loopbaancoaching, teamcoaching, organisatiecoaching en mindfulness, zorgt voor een meerdimensionale benadering van je persoonlijke vraagstukken.
Ik coach vanuit oprechte betrokkenheid, aandacht, nieuwsgierigheid en compassie. Een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor mag je ook van mij verwachten. Mijn visie: alles wat je nodig hebt, is in essentie al aanwezig in jezelf.

Heb je vragen, wil je informatie over tarieven of behoefte aan een verkennend gesprek?
Neem dan contact met me op via maaike@mindfulconsult.nl of bel me op 06-24329496