Ik heb de begeleiding van Maaike als erg warm en diepgaand ervaren. Goed aangepast op mij als persoon.
Het was een zeer intensief en mooi traject. Jij hebt bij mij een snaar geraakt waar nog niemand eerder bij kon.
Dank daarvoor.

MdG, Directeur bij onderwijsstichting KempenKind

Maaike is een erg fijne, toegankelijke coach.
Ze zet je goed aan het denken en heeft goede en makkelijk toepasbare tips.
Ze pikt er haarfijn uit waar je behoefte aan hebt.
Vooral het onderdeel voice dialogue heeft bij mij de ogen geopend.
Door haar coaching heb ik een betere innerlijke balans, zowel op het werk als in de privésfeer.

Een Intern Begeleider/ Managementlid Basisonderwijs

Maaike heeft vanuit haar expertise snel door wat de sterktes en zwaktes zijn.
Valkuilen worden snel duidelijk en met gerichte (niet zweverige) opdrachten helpt dit met je persoonlijke ontwikkeling.
Verder is ze een heel hartelijke, oprechte en energieke coach!

Linda, manager

Door de coaching van Maaike heb ik mezelf veel beter leren kennen. Nu ik beter weet wie ik van binnen ben, kan ik dat naar buiten ook uitstralen. Maaike heeft mij door de juiste vragen te stellen in beweging gezet, waardoor ik grote veranderingen heb kunnen doormaken. Een grote kwaliteit van Maaike is oordeelloos luisteren en reageren. Daardoor heb ik me kwetsbaar durven opstellen en kon ik openstaan voor nieuwe inzichten. Ik heb tools gekregen om veel meer ontspannen en met meer plezier door het leven te gaan. Het coachingstraject was voor mij levensveranderend.

Jennifer Friskus, intern begeleider en leerkracht

Maaike is een inspirerende vakvrouw die in staat is je snel het vertrouwen te geven om in gesprek te gaan.
Ze beheerst de vaardigheid die vragen te stellen die je denkproces activeren. Dit doet ze in een omgeving van veiligheid en comfort.
Ik heb zelf deze ervaring in de gesprekken die ik met haar voer(de) en Maaike coachte een aantal van mijn teamleden waarvan zichtbare (gewenste) inzichten en gedragsveranderingen het resultaat zijn.

John van den Dungen, eindverantwoordelijke

Een half jaar geleden ben ik gestart met een cursus mindfulness, die wordt verzorgd door Maaike. Los even van de resultaten van mindfulness op zich – die overigens alleen maar zeer positief zijn – heb ik de afgelopen periode ook kennis kunnen maken met haar kwaliteiten op het vlak van coaching/training. In dit soort situaties ben ik altijd geneigd daar speciaal op te letten, omdat ikzelf in mijn actieve periode ruim 30 jaar een leidinggevende positie heb gehad.
Mede ook vanuit die ervaring kan ik niet anders dan met veel bewondering over haar rol als trainer/coach spreken. Maaike weet het inhoudelijke van haar vakgebied niet alleen uitstekend over te brengen, maar weet dit ook met heel veel empathie te doen. En dit laatste is in feite in alle situaties belangrijk, maar geldt wellicht nog meer in de sector waarin zij haar professie heeft. Het volgen van een sessie met haar ervaar ik dan ook elke keer weer als heilzaam, bijna weldadig, overigens zonder dat zij op enig moment afbreuk doet aan een professionele beroepshouding.
Je kunt het gerust als een voorrecht beschouwen Maaike als trainer/coach te hebben.

Harry van Sterkenburg