Mijn naam is Maaike van der Marel (geboren in 1977) en ik heb mijn basis in Den Bosch.

Mijn opleidingen tot life & loopbaancoach, teamcoach en organisatiecoach weerspiegelen mijn grote betrokkenheid bij de mens, de werking van organisaties en de onderlinge samenhang daarbinnen.

In mijn visie en manier van werken, word ik onder meer geïnspireerd door boeddhistische wijsheden en de wetten van de natuur. Daarnaast heb ik met mijn achtergrond als hulpverlener, trainer, coach en teamcoördinator binnen de geestelijke gezondheidszorg een rijkdom aan kennis en ervaring op mogen doen.
Als Zen-beoefenaar (sinds 2007) en Mindfulness trainer (sinds 2009) heb ik me langdurig verdiept in alle mogelijkheden én valkuilen van (de werking van) de geest.

Deze achtergronden maken me tot een senior coach met een meerdimensionale benadering van vraagstukken. Daarbinnen heb ik altijd aandacht voor het verbinden van deze invalshoeken –en voortvloeiende keuzes en acties- met elkaar.
Ik coach vanuit oprechte betrokkenheid, nieuwsgierigheid en compassie. Een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor mag je ook van mij verwachten. Mijn visie: alles wat je nodig hebt, is in essentie al aanwezig in jezelf.

Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer en Compassietrainer en ben aangesloten bij beroepsvereniging VMBN in de hoogste categorie. Daarnaast ben ik als coach aangesloten bij beroepsvereniging NOBCO en onderschrijf ik de internationale ethische gedragscode.
Om de kwaliteit van mijn coaching en training te waarborgen én mezelf uit te blijven dagen in mijn ontwikkeling, besteed ik veel tijd en aandacht aan studies, retraites en meditatiebeoefening.
Voor meer informatie over opleidingen en achtergrond, zie mijn LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/in/maaike-van-der-marel-b1873bab/